1.Софіївська селищна благодійна організація «Розвитку селища та підтримки   громадської ініціативи» селища Софіївка Софіївського району Дніпропетровської області та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду ІІІ) цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників із доброю репутацією надати цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту «Енергоефективні заходи в смт Софіївка. Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення із встановленням енергозберігаючих світильників»:  встановлення однофазних електролічильників, монтаж вимикачів, встановлення світильників із світодіодними лампами, підвіска кабелю з алюмінієвими жилами, СІП.

Підрядники повинні мати досвід та ліцензію на проведення ремонтно- будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

2.Зацікавлені підрядники можуть безкоштовно отримати тендерну документацію за адресою: вул. Шкільна, 19, с.м.т. Софіївка, Софіївський район, Дніпропетровська область в приміщенні Софіївської селищної ради. Пропозиції повинні залишатись чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше 14.00 години 15 березня 2016 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

3.Додаткову інформацію можна отримати за наведеною вище адресою  або за телефоном: (05650) 2-85-10

 

CBA in the Social Networks

Contact to us

Address: 20 Esplanadna Str., office 704-708, Kyiv 01601
Tel: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73