RV 1

Шість партнерських університетів Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» перемогли в конкурсі на кращий план діяльності Ресурсних центрів зі сталого розвитку. Кожен вищий навчальний заклад представив власний план під час цьогорічної Зустрічі з огляду і планування. Переможцями стали Харківський національний університет міського господарства ім. О.М. Бекетова, Ужгородський національний університет, Черкаський державний технологічний університет, Національний університет «Острозька академія», Запорізький національний університет та Сумський державний університет. Ресурсні центри отримали від Проекту комплект офісної техніки – ноутбук та принтер.Kharkiv1 n

Протягом 2015 року університетські ресурсні центри проводитимуть тренінги для студентів та аспірантів, виїзні практичні заняття в громади, студентські конференції. Центри також розроблять необхідні практичні матеріали та методичні рекомендації для студентів, аспірантів та викладачів.

RV 5Розвиток людських ресурсів є одним з ключових елементів Проекту МРГ. Для поширення методології сталого місцевого розвитку у 2012 р. Проект встановив партнерство з вищими навчальними закладами України. Сьогодні Національна мережа університетів - партнерів Проекту нараховує 30 членів зі всієї України. 

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73