DSC0112 cr

12 представників вірменських та грузинських міністерств, міських рад та громадських організацій і міжнародних організацій приїхали до України для ознайомлення. Протягом семиденного навчально-ознайомлювального туру учасники познайомились з досвідом спільного проекту ЄС та ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» щодо децентралізації планування та розвитку громад. Вони відвідали громади-партнерів проекту МРГ у Кіровоградській області та відвідають Запорізьку область щоб побачити як місцеві громади втілюють їх ініціативи.
 DSC0151 cr

У Кіровоградській області учасники відвідали сільськогосподарський обслуговуючий кооператив створений на умовах Проекту МРГ. Члени громади поділилися власним досвідом у впровадженні економічних ініціатив. Також вони дізнаються досвід Запорізької області у сфері енергозбереження та енергоефективності.

Візит було сплановано для того щоб поділитися досвідом та вивчити найкращі практики впровадження проектів українським місцевим самоврядуванням. Це також сприятиме міждержавному співробітництву між органами місцевого самоврядування, громадами та громадськими суспільними організаціями України, Грузії та Вірменії для спільного вирішення проблем соціального та економічного розвитку.

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73