FMR Khmeln4 та 5 лютого 2016 р. відбулися зібрання Форуму місцевого розвитку у Волочиському і Ізяславському районах Хмельницької області.

На Форумі у Волочиському районі 4 лютого 2016 р. було розглянуто і затверджено обрані громадами мікропроекти, адже Волочиський район – один із восьми районів у Хмельницькій області, що бере участь у спільному Проекті ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ). Учасники Форуму також обговорили перспективи розвитку кооперативного руху в районі. Зокрема, було зазначено, що, Волочищина в майбутньому може стати регіоном органічного землеробства, тож створення кооперативів у районі є дуже важливим фактором для розвитку аграрної сфери.

На засіданні Форуму в Ізяславському районі 5 лютого 2016 р. було розглянуто і затверджено мікропроект громадської організації «Наш Кунів», що передбачає капітальний ремонт школи із заміною вікон. Проект впроваджуватиметься на основі співфінансування з боку проекту МРГ, громадської організації, місцевого бюджету і приватного сектору. Також під час цієї зустрічі було відзначено сертифікатами громадські організації Нового села та Плужного, де вже успішно реалізовано мікропроекти з енергозбереження у фельдшерському пункті (с. Свириди) та вуличного освітлення (с. Плужне).

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73