Одеса, 1 лютого 2017 – Агентство розвитку Австрії (АРА), Програма Розвитку ООН в Україні (ПРООН), Одеська обласна державна адміністрація та Одеська обласна рада запрошують представників преси на підписання Меморандуму про взаєморозуміння з метою впровадження нового проекту «Сталий розвиток сільських територій Чернівецької та Одеської областей».

Проект спрямований на поліпшення рівня добробуту та життя найбільш уразливих груп населення у Чернівецькій та Одеській областях. За фінансової підтримки Агентства розвитку Австрії буде охоплено більше 150, 000 осіб, що проживають в обласних центрах, та принаймні 18 сіл, селищ та районів. Проект також стимулюватиме участь громадян у місцевому самоврядуванні та заохочуватиме впровадження ініціатив на рівні громад, зосереджуючи увагу на інклюзивності та охопленні найбільш незахищених верств населення.

Проект впроваджуватиметься на основі механізмів, створених у рамках проекту за фінансування ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», та реалізовуватиметься протягом 18 місяців. Загальний бюджет Проекту, профінансований Агентством розвитку Австрії, складає 500, 000 євро.

Учасники: ключові партнери, Посол Австрії в Україні, керівництво ПРООН, представники місцевих та регіональних адміністрацій/рад, представники ЗМІ.

Ключові спікери:

  • Максим Степанов, Голова Одеської обласної державної адміністрації (уточнюється)
  • Олег Радковський, Заступник голови Одеської обласної ради
  • Герміне Поппелер, Надзвичайний та Повноважний Посол Австрії в Україні
  • Хендрік ван Зіл, Міжнародний менеджер проекту, ПРООН/ МРГ «Сталий розвиток сільських територій в Чернівецькій та Одеській областях: основні цілі та завдання»
  • Тетянаа Жарська, Голова правління Асоціації громад (ОТГ) Одеської області

 

Місце: м. Одеса, м. Одеса, пр-т. Шевченка, 4, Обласна Державна адміністрація

День та час:  1 лютого 2017

Акредитація до 31 січня 2017:
Євген Зеленко, Медіа-офісер ПРООН в Україні. +38-095-276-1406 yevgeniy.zelenko@undp.org

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73