Громадська Організація «ВГОЛОС» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3») цією об’явою запрошують підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт та надання послуг у межах Мікропроекту «Розробка спеціалізованої веб - платформи та мобільного додатку «Розумна лікарня» в м. Ужгород» за такою адресою: Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Швабська, 71-А.

Перелік основних видів робіт, послуг:

  • - Розробка та встановлення програмного забезпечення системи "Розумна лікарня" на сервері Ужгородської міської ради та налаштування необхідних для функціонування програми компонентів.  Завантаження інформаційних бібліотек та іншого контенту.
  • - Налаштування програмного забезпечення на персональних комп'ютерах медиків та мультимедійних дошках, що використовуватимуться для попереднього запису пацієнтів.

Підрядники повинні мати досвід подібної або вищого рівня складності розробки програмного забезпечення.

Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Закарпатська область, місто Ужгород, вул. Швабська 71-А, Громадська Організація «ВГОЛОС».

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття. Конкурсні пропозиції  повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за адресою: Закарпатська область, місто Ужгород, вул. Швабська 71-А,  не пізніше 16:00 год. 26 червня 2017 року. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.
Розкриття пропозицій відбудеться за адресою: Закарпатська область, місто Ужгород, вул. Швабська 71-А, Громадська Організація «ВГОЛОС» о 16:00 год. 26 червня 2017 року в присутності наявних учасників тендеру.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном: 099 0359 350 – Паніна Юлія Сергіївна, голова правління ГО «ВГОЛОС».

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73