Мар’є-Дмитрівська сільська благодійна організація «Агенція розвитку громади та оновлення Мар’є-Дмитрівщини» Софіївського району Дніпропетровської області та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-III») цим оголошенням запрошують (повторно) ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту «Енергозберігаючі заходи в комунальному закладі освіти «Мар’є-Дмитрівська ЗОШ I-III ст. Софіївської РР Дніпропетровської області» по вул. Молодіжна,5 с.Мар’є-Дмитрівка.Капітальний ремонт шляхом заміни вікон та дверей на металопластикові енергозберігаючі» - демонтажні роботи, прорізі, установка віконних виробів із металопластика (енергозберігаючі), опорядження внутрішнє.

Підрядники повинні мати ліцензію та досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

2. Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою:  вул. Молодіжна,2 с. Мар’є-Дмитрівка, Софіївський район, Дніпропетровська область. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше 10-ої години 18 серпня 2015 року  за адресою: вул. Молодіжна,2 с.Мар’є-Дмитрівка, Софіївський район, Дніпропетровська область після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру.

Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

3. Додаткову інформацію можна отримати за адресою: 53132, с.Мар’є-Дмитрівка, вул. Молодіжна,2, Софіївський район Дніпропетровська область, або за телефоном (05650) 2-61-29.

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73