1. Громадська організація «Івано-Благодатненське самоврядування – від слова до діла» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду ІІІ») цим оголошенням запрошують досвідчених  підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання  таких видів робіт у межах мікропроекту «Енергозберігаючі заходи в Івано-Благодатненському навчально-виховному комплексі (вул. Леніна, 33а, с. Івано-Благодатне Кіровоградського району Кіровоградської області). Капітальний ремонт –  заміна вікон на металопластикові».  Об’єкт знаходиться за адресою: вул. Леніна, 33а, с. Івано-Благодатне Кіровоградського району Кіровоградської області. Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно – будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності та відповідні дозволи.

2. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати в ГО «Івано-Благодатненське самоврядування – від слова до діла», яка  знаходиться  за адресою: вул. Леніна, 33а, с. Івано-Благодатне Кіровоградського району Кіровоградської області. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше 11 години 12 жовтня  2015 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

3. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном: 0502419584 (Ірина Владиленівна)

 

 

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73