Вовківська громадська організація  «Вікторія» та Програма розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду ІІІ» запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту «Інноваційні енергоефективні заходи в  школі та  ДНЗ  с.Корсунівка. Реконструкція  системи опалення з   встановленням  піролізного котла».   Об’єкт знаходиться за адресою: с.Корсунівка Лохвицького району Полтавської області.

Перелік основних видів робіт:

–       встановлення піролізного котла, 

–       встановлення  водяного насосу та іншого обладнання,

–       з’єднання з діючою  системою,

–       запуск піролізного котла та  іншого обладнання,  його наладка.

Підрядники повинні мати досвід   проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного та вищого рівня складності.

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою:  Індекс 37262, с.Корсунівка Лохвицького району Полтавської області, вулиця Центральна, 45.

Пропозиції повинні залишатися чинними  впродовж 60  (шістдесяти) днів  з дати розкриття конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищевказаною адресою не пізніше  ніж на 10.00 год. 30  жовтня 2015 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру.  Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендера не розкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище, або за телефоном (05356) 9-65-42.

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73