Громадська організація «Джерельце» Біловодського району та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток орієнтований на громаду – 3») запрошують постачальників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для закупівлі медичного обладнання у межах мікропроекту «Забезпечення міжрайонного акушерсько-гінекологічного відділення апаратом для СРАР-терапії новонароджених з функцією СРАР» . Мікропроект передбачає придбання апарату для штучної вентиляції легень для новонароджених Millennium з компресором.

Організація-постачальник повинна мати дозвіл на постачання подібного обладнання, представити сертифікати відповідності, провести підключення та перевірити роботу медобладнання. Також організація-постачальник повинна здійснювати ремонті роботи на протязі гарантійного терміну роботи медобладнання.

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Луганська область, Біловодський район, смт. Біловодськ, вул. Петровського, 32.

Надані пропозиції повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 10.00 години 07.12.15 та повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття. Надані пізніше встановленого терміну пропозиції не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Відкриття тендерних пропозицій відбудеться о 10 годині  07 грудня у присутності наявних учасників тендеру за адресою: Луганська область, с. смт. Біловодськ, вул. Петровського, 32.

Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію за за телефоном: (066) 628 46 92 (Григорій Вікторович – активіст ГО «Джерельце»).

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73