ОСББ «Старий Боздош» у м. Ужгород Закарпатської області

та Програма розвитку ООН (проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ») запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт у межах мікропроекту «Капітальний ремонт покрівлі та внутрішніх електромереж багатоквартирного житлового будинку по вул. Баб'яка, 1 у м. Ужгороді».

          Адреса об`єкта: Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Баб'яка, 1.

         Перелік основних видів робіт:

- заміна покриття плоского даху з улаштуванням покрівель рулонних з матеріалів, у два шари;

- заміна брандмауерів, парапетів та ремонт дашків балконів;

- демонтаж вiдкритої електропроводки та магістральних електромереж;

- встановлення вимикачів та перемикачів пакетних дво-, триполюсних;

- прокладання кабелів та проводів, встановлення датчиків руху.

         Підрядники повинні мати ліцензію та досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

         Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Баб'яка, 1. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шестидесяти) днів з дати розкриття. Конкурсні пропозиції повинні бути доставлені у запечатаному вигляді за адресою: Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Баб'яка, 1, кв. 22 або 88000, м. Ужгород, а\с 6Д не пізніше 13:00 24 вересня 2016 р.

         Розкриття пропозицій відбудеться за адресою: м. Ужгород, вул. Баб'яка, 1 (подвір’я будинку) о 15:00 24 вересня 2016 р., у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не прийматимуться і будуть повернуті учасникам тендеру нерозкритими.

         Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою зазначеною вище або за телефоном: (050) 150-74-22, Товт Єлизавета Іванівна, голова правління ОСББ «Старий Боздош».

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73