Верховинський р-н нарада з питань впровадження проектуКолектив спільного Проекту Європейського союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІ» вітає представників обласної та місцевої влади, членів громад та громадських організацій з Днем місцевого самоврядування - 2014 – святом усіх тих, хто присвятив себе благородній та відповідальній справі – розвитку місцевих громад!P1020910

День місцевого самоврядування є нашим спільним професійним святом, святом усіх тих, хто сприяє сталому місцевому розвитку на усіх рівнях шляхом зміцнення спільного управління заохочення громадських ініціатив по всій Україні. Глибоко вкорінена в українській історії, традиція місцевого врядування нині розвивається і збагачується, зміцнюючи демократичні засади українського суспільства.  Ми віримо, що нашими спільними зусиллями ми сприяємо розвиткові місцевого самоврядування та становленню самоврядних громад через підтримку їх ініціатив з покращення умов проживання та налагодженню механізмів ефективної співпраці між громадами та органами місцевого самоврядування.

 DSC0247crЩиро сподіваємось, що реалізація наших спільних ініціатив на місцевому рівні продемонструє успішні результати, які стануть прикладом для усіх українських громад! Бажаємо Вам процвітання та успіхів, натхнення та здобутків у справі розвитку місцевого самоврядування в Україні. Нехай наша співпраця всіляко й надалі сприяє посиленню взаємодії місцевих громад та місцевих органів влади для повномасштабного впровадження підходу до розвитку, орієнтованого на громаду!

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73