For Website1

4 лютого стартувала щорічна Зустріч з огляду та планування Мережі партнерських університетів Проекту МРГ. Цього року захід відбувається у стінах Національного університету «Острозька академія». Протягом наступних двох днів координатори зі співпраці академічних установ підбиватимуть підсумки за 2014 р. та плануватимуть діяльність на 2015 р. У роботі Зустрічі беруть участь викладачі та науковці з 21 вищого навчального закладу різних регіонів України. DSC0858 for website

Захід відкрив ректор Національного університету «Острозька академія» пан Ігор Пасічник. У вступному слові він наголосив: «Без історично пам’яті ми не зможемо виховати почуття патріотизму у нашого молодого покоління.  Ви представляєте вузи різних областей. Наше покликання - культурно-освітня місія: знайомити як українців, так і закордонних гостей з історією та культурою нашої держави».

Пані Світлана Слабінська, Спеціаліст із моніторингу та зв’язків з громадськістю проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» також привітала учасників, та окреслила головні напрямки співпраці з проектом у рамках Третьої фази.

Розвиток людських ресурсів є одним з ключових елементів Проекту МРГ. Для поширення методології сталого місцевого розвитку у 2012 р. Проект встановив партнерство з вищими навчальними закладми України. На сьогодні МРГ співпрацює з тридцятьма ВНЗ з різних регіонів.

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73