IMG 326929 січня 2016 року в м. Прилуки, Чернігівська область, відбулось засідання Форуму місцевого розвитку. На заході були присутні міський голова, координатори спільного проекту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ) у Чернігівській області, голови ОСББ та громадських організацій.

Учасники обговорили необхідність підтримувати громадські ініціативи на місцевому рівні, оцінили результати  партнерства між ОСББ, організаціями громад та місцевою владою під час реалізації заходів у рамках проекту МРГ, а також конкретні проблеми, які виникали під час впровадження мікропроектів у Прилуках.

Запрошені представники ОСББ розповіли про хід впровадження їхніх мікропроектів. Зокрема, було представлено результати чотирьох мікропроектів: капітальний ремонт фасаду будинку з улаштуванням теплоізоляції стін, цоколю та заміною вікон у місцях загального користування (ОСББ  «Понад Удаєм»); капітальний ремонт під’їздів, заміна вікон (ОСББ «Комфорт»); капітальний ремонт внутрішніх туалетів Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій; встановлення енергозберігаючих віконних та дверних блоків у дитсадку №4.

Насамкінець, учасники обговорили питання інтеграції громадських ініціатив до планів місцевого розвитку та вплив таких ініціатив на прийняття рішень на місцевому рівні.

 

МРГ в соціальних мережах

Наші контакти

Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс 704-708
Тел.: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73