Громадська організація «Вікторія-2015» (с. Білоріцьке, Веселівський р-н) та Програма розвитку ООН (Проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду») цим оголошенням запрошують підрядників з доброю репутацією, які мають сертифікованих виконробів ТА/АБО, за наявності, ліцензії на виконання відповідних будівельних робіт (що тендерним комітетом буде вважатись, як перевага) надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту «Інноваційні енергоефективні заходи в с. Білоріцьке. Капітальний ремонт водопроводу з  установкою частотного перетворювача»:

1. Розбирання асфальтобетонних покриттів / Земляні роботи машинні (розробка ґрунту в траншеях); 2. Земляні роботи ручні (розробка ґрунту в траншеях); 3. Прокладка п/е водопроводу та випробування; 4. Земляні роботи машинні (засипка ґрунту); 5. Демонтаж / Монтаж насоса; 6. Монтаж труб обсадних; 7. Монтаж приладів на технологічному трубопроводі.

Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності та у подібних програмах.

2. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Запорізька обл., Веселівський р-н, с. Білоріцьке, Запорізька обл., Веселівський р-н, с. Білоріцьке, вул. Котовського, буд. 31. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж до 09-00 години 15.04.2016, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

3. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, вказаною вище або за телефоном: (06136) 7-51-31.

 

CBA in the Social Networks

Contact to us

Address: 20 Esplanadna Str., office 704-708, Kyiv 01601
Tel: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73