1. Благодійна організація «Пролісок Життя»»  та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – IІІ») цією об’явою запрошують підрядників з доброю репутацією, які мають сертифікованих виконробів та, за наявності, ліцензії на виконання відповідних будівельних робіт (що тендерним комітетом буде вважатись, як перевага) надати запечатані цінові пропозиції для виконання у межах Мікропроекту „Інноваційні енергоефективні заходи вуличного освітлення с.Нова Русь. Капітальний ремонт з встановленням енергозберігаючих світильників та з застосуванням ВДЕ”, розташованого в селі Нова Русь  Павлоградського району Дніпропетровської області, таких видів робіт:  демонтаж проводів за допомогою механізмів, установка світильників з світлодіодними лампами, електромонтажні роботи по вуличному освітлюванню, встановлення сонячних фотоелектричних модулів  3 комплекту обладнання.

Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно – будівельних робіт на об’єктах подібного, або вищого рівня складності.

2. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: вул. Жовтнева,35а  село Богданівка, Павлоградський район, Дніпропетровська область, 51464

3. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше 09-00 години  15 липня 2016 року, після чого о 11-00 годині вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру за представленням документа посвідчення особи чи за довіреністю. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

 3. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою,  зазначеною вище, або за телефонами:  (056) 20-09-45  

 

 

 

CBA in the Social Networks

Contact to us

Address: 20 Esplanadna Str., office 704-708, Kyiv 01601
Tel: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73