Громадська організація “Рідне Дубно” та Програма розвитку ООН (Проект “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”-“Розумні міста”) цим оголошенням запрошують підрядників з доброю репутацією, які мають сертифікованих виконробів, та за наявності ліцензії з надання послуг по реалізації електронної системи голосування та відеотрансляції в онлайн режимі (що конкурсним комітетом буде вважатись як перевага), надати запечатані цінові пропозиції з надання послуг у межах мікропректу ‘’Реалізація електронної системи голосування та відеотрансляції в онлайн режимі” по вул. Замкова, 4 в м.Дубно Рівненської області (Дубенська міська рада).
Основними елементами надання послуг є:
– придбання матеріалів та обладнання, монтажні та пусконалагоджувальні роботи;
– придбання та встановлення ліцензованого програмного забезпечення ПТК “Віче”;
– придбання та встановлення ліцензованого програмного забезпеченняMicrosoft Windows 10 (OEM)

Підрядники повинні мати досвід з надання послуг по реалізації електронної системи голосування та відеотрансляції в онлайн на об'єктах подібного або вищого рівня складності.

Тендерну документацію можна отримати безкоштовно за адресою: 35600, вул. Замкова, 4, к.№217 в м.Дубно Рівненської області. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шестидесяти) днів з дати розкриття конкурсних пропозицій і повинні буди в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою не пізніше ніж 17 жовтня 2016 року ( до 10.00 год). Конкурсні пропозиції, надані після встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам конкурсу нерозкритими.
З технічними характеристиками обладнання можна ознайомитись на сайті Дубенської міської ради та у голови ГО “Рідне Дубно” за адресою: 35600, вул. Замкова, 4, к.№217 в м.Дубно Рівненської області.
Конкурсні пропозиції будуть розкриті у присутності наявних учасників конкурсу 17 жовтня 2016 року о 10.00 год. за адресою: вул. Замкова, 4, в м.Дубно Рівненської області (малий зал Дубенської міської ради на І поверсі).
Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном (093) 7573185 (член ГО “Рідне Дубно” Шаламай Андрій Васильович).

CBA in the Social Networks

Contact to us

Address: 20 Esplanadna Str., office 704-708, Kyiv 01601
Tel: +38 (044) 253 59 75, Fax: +38 (044) 253 59 73